billes-mamma

Alla inlägg under juni 2010

Av Ulle - 22 juni 2010 15:40

Idag ställdes klockan på 08 , hann bara stänga av den så kom lilltrollet och tyckte vi skulle kliva upp.

Frukost sen iväg på dagis med Bille sen for jag själv mot staden och till bästa frissan man kan ha...    det gjordes ljusa slingor och formades om så det vart lite frisyr över det hela trots att det försöks att sparas ut. Supernöjd med resultatet vart jag. Och även min älskade man tyckte jag vart sååå fin   eller så säger han så bara för  att vara snäll , nä det skulle han inte göra för sist jag klippte mig vart det alldeles för kort tyckte han. Och han sa det på en gång jag kom hem då. Men nu vart det bra.

Bille uttryckte sig när jag kom på dagis:

-Mamma har du bytt hår och frisyr   men du vart fin.

Min son han bara log.... ja du är blondin

-Vad menar du med det???

-Ja blond och ett jätteleende   hmm vad mena han med det....


nu ska det snart lagas middag: idag bjuder vi på wok med lövbiff , grönsaker och nudlar. Det är gott det.

Sen en prommis efter maten blir det. innan kvällsmys med la familia eller delar av den , sonen lär knappats vara hemma och umgås bara kompisar och tjejer som gäller nu.


ha en fortsatt trevlig tisdag.


Tjing Tjing!!!

-

Av Ulle - 21 juni 2010 17:24

Igår vart det en riktig rivstart på dagen , klockan ringde vid 12 jag hade ju lovat en bekant att komma och lyssna på hur man kan bli ekonomiskt oberoende.... ja låter lika bra som alltid men jag gick därifrån utan att ha blivivt  såld på ide´n.

Hem drog igång gräsklipparn för en sväng på granngården , pappa kom dit och assisterade mig och hoj vad fort det gick när man var 2 stycken.

Tony satt upp jalusierna eller hur det stavas på altan , vart jättebra om det är kanonsoligt när man ska äta.

Sen slumrade jag till på soffan en timme innan det var dax att bege sig mot jobbet igen.


Idag ringde klockan oxå 12 men jag snoozade till 12.30 sååå skönt , in i duschen sen till kära mor för kaffeintag.

Tony kom hem vid 15-tiden , satt upp några brädor på altanen , jag gjorde middag: Skink och grönsaksgratäng bjöds det på idag , det är ju så gott . Mums!

Nu kommer bille hem efter en natt uppe hos gammomma med farmor i höga kusten. Så nu är det slut på friden.


Rast vila ikväll och inget nattjobb   härligt.


Ha det bäst alla


Tjingeling!!!

Av Ulle - 19 juni 2010 23:50

Ja idag sov jag faktiskt till klockan 15.20 fanns ju ingen större lust att kliva upp när det ändå var tråkväder.

Hemma höll Tony på med altantaket , dags att sätta dit plasten så det blir sittvänligt även om det regnar.  Pappa kom även och hjälpte till och mamma oxå efter en stund när jag kommit på att vi skulle bjuda på middag idag.

Hittade ett recept på räktacos med chili och guacamole i en veckotidning som såg så smarrigt ut , så det måste provas...  Och det var jättegott om man gillar räkor vill säga , fick godkänt av samtliga ätare vid bordet. Kommer att göras fler gånger...


Så idag fick vi äta middag på en takad altan , men inte en droppe regn som föll utan istället sprack det upp en stund och blev solsken faktiskt.

Nu är det en natt på jobbet igen    och känner hur irritationen växer av det nya schema-systemet. Blir nog bojkottning av det för min del känner jag nu.

Orkar inte förklara i stort vad som är galet det är bara helt förkastligt helt enkelt. Ett litet exempel kan jag säga.... Vi som jobbar nätter jobbar ju 10 timmar och 15 minuter och det här j*vla systemet kommun har köpt in för flera miljoner räknar arbetsdagar Må-Fre tid: 7.25 så all tid över det hamnar i minus tid för oss   hur f.. det nu kan gå till???

genial ide va   och vi jobbar ju även helger. Så tar man semester på helgen dras inga semesterdagar utan vi hamnar mera i minustiden. Å inte tänker jag jobba mer än vad jag gör nu för att dom bytt schemasystem , Nä glöm dröm!

Så åter igen är det dags att söka med ljus och lykta efter ett annat jobb.

Bara ge sig in i arbetsmarknadens hårda marknad.


Nä nu blir det en kanna Java .....


Tjingeling!!!

Av Ulle - 18 juni 2010 16:53

Idag har det varit ett riktigt inneväder ,grått regnigt och kallt.

Började med att snusa på soffan en sväng när bille valt att det var morgon och dax att kliva upp. Sen vart det frukostdax för oss.


Sen for vi till en kompis och hennes bäbis och fikade en stund , innan vi begav oss mot stan och ut till Crille som är hos sin pappa med lite rena kläder. Han skulle stanna längre där.

Och det var ett otroligt kaos inne i stan i alla blinkljus.

Hem mot njurunda och in i kaoset i kvissle som det är varje Fredag. Handling av lite helgsgott för dom som är lediga  , vilket inte gäller mig då rå   Nä en annan ska TYVÄRR måsta spendera nätterna på jobbet i helgen. SUCK!!!!


Nu ska vi snart äta , bille önskat kyckling klubbor till det makaroner   konstig blandning men hon får väl som hon vill då.


Ha en trevlig fredagkväll allihopa


Tjillevippen!!!

Av Ulle - 17 juni 2010 10:46

Ja så är även snart helgen här igen då.... Torsdag sen har man arbetshelg framför sig i 3 nätter , trist som f..

Igår kväll snickrade vi på lite på altantaksbygget jag och mannen. Byggde igen under taktoten och sånt. Så nu har vi en massa yra humlor som letar och letar efter sitt hem....    ja ja dom kan ju leta på för det är kört att komma dit. Så dom får snällt hitta nya boplatser och inte på vårt hus tack   

Jag tycker mer synd om fåglarna som bott i taket som nu oxå är hemlösa , men sim tur är har ju ungarna flygit ut ur boet.


Idag är bille på dagis , jag har tagit min prommis runt sjön och fått i mig en cappucinodrink på en för tillfället solig altan nu.

Funderar på om det ska bli lite målning av brädor idag eller tänker det dra ihop sig och bli regn....? Det är ju lite klurigt det.


Crille skulle komma hem idag , om jag ska hämta honom eller inte får jag väl höra senare. Just nu antar jag att han sover sött.

Idag är det familjedag med dagis , jag ska slänga ihop en tacopaj och ta med , men  det får jag göra lite senare under dagen. Det börjar ju inte förrän klockan 17.30 det blir trevligt det   


Ha entrevlig dag


Tjing Tjing!!!

Av Ulle - 16 juni 2010 11:27

Idag vart man glad i kroppen när man vaknade , ute sken    för fulla muggar men vart f.. är värmen någonstans.   

Skjussade Bille på dagis sen en morgon prommis med Jeanette runt sjön .

Sen hem för frukost: cappucinodrink ute på altanen Mmm gott   .


Nu ska jag starta gräsklipparen och röja av en sväng.

Crille ska åka till sin pappa idag till imorgon. Så han blir hämtad om nån timme.

Sen ska bille hämtas klockan 15 på dagis.

Av Ulle - 15 juni 2010 22:21

Har haft en  lååååång dag idag. Uppstigning kl 05.45 väcka sonen för en dusch.

Sen in på sjukahuset till 07.00 och vänta tills det vart hans tur att komma in 09.30 , pust vilken planering dom har där uppe , eller inte    men allt är klart och gjort nu.

Kom hem vid 14.30-tiden , kände då att jag var ganska less på att se sjukhusets korridorer.

Sonen sov 3 timmar efter hemkomst på soffan , vilket säkert han var i behov av.


Bille kom hem 15.30 från dagis och mormor där hon sov inatt som var , Tack snälla ni   Sen ramlade mannen in vid 17.30-tiden då vart det middag för familjen.


Slapp eftermiddag och kväll framför tv:n Nu är det bara jag vaken , till och med sonen bäddade jag ner för en halvtimme sen. mammas trötta slutkörda älskling.

Ny dag imorgon att möta. Bille dagis jag ska ut på morgonprommis


Tjillevippen!!!

Av Ulle - 14 juni 2010 12:21

En ny vecka i antågande.... Bille vaknade runt 8 klev upp och fikade frukost framför svampbob sen ut i sommarkylan. F.. vad kallt det ska vara , när tänker det bli riktig sommar då???

Lyckades med att väcka mina kära föräldrar idag , lite taskigt när pappa för en gångs skull tagit sovmorgon. Men det kunde ju inte vi veta...  


Nu har vi varit en sväng på kvissle för lite ärenden på bla apoteket , lite inhandling av värktabletter för sonens kommande operation.

Nu drog vilddjuret iväg till grannflickan själv ska jag ta en dans med snabeldraken här hemma.


Den här veckan är det soppvecka igen , har ju ätit mat i 2 veckor nu och inte gått upp ett kilo   det känns bra. Men eftersom det fortfarande är 10kg som ska bort om jag fick bestämma så kör vi 1-1,5 vecka nu då innan Midsommar för då ska det ätas sill och drickas nubbe så klart   Sen blir det kanske en sväng till innan semestern börjar.... känner motivationen växa när det ger resultat.


Nä dansa var det ja.....


Tjing Tjing!!! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök och finn

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Skriv en hälsning... : )


Ovido - Quiz & Flashcards