billes-mamma

Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Ulle - 13 juni 2010 21:16

Ja så var även denna helg förbi då rå   men vi har haft det supermysigt i stugan.

Fredagen var det full fart från morgon till kväll , jag väckte älsklingen när jag kom hem.

Han skjussade bille på dagis sen drog han ner till Söderhamn för att köpa plasttaket till altanen. 4000:- billigare där nere för samma som hlär hemma , älskade    mamma som klurat fram det tack så hemskt mycket!

Sen väckte han mig , packning av det som skulle med till stugan , avlastning av taket sen säga hej då till sonen som skulle vara hemma själv för första gången. Vilket gott superbra , dom har varit sååå skötsamma sååå.

Ut till birsta handla mer plasttak , denna gång till stugan , blommor , färg m.m

JO jag fick en ny mobil av kärleken oxå   Du är bäst Tony   

En snabb middag på MC sen drog vi inåt landet.


Solen sken  när vi kom fram , Tony började genast byta skivorna som var trasiga jag planterade blommor. Både egenodlade och köpta , det så fint så.

Klippte gräset och donade inne i köket.

Tony tände på nere i tunna på kvällen men det var mycket surved , jag eldade upp dom gamla plastskivorna..... aja baja inte miljövänligt alls   

Sen när det vart sämre eld kom pyromanen fram i mig , så fram for bensindunken.... gick jättebra i början till hinkj*...n börja brinna i min

hand  det var ju en osmart idé men det funka ju en stund. Kastade hinken i panik rätt mot Tony men det gick bra. Tänk att man aldrig lär sig trots åldern man innehar.


Lördagen var det storm ute men som tur var inget regn så Tony donade i köket hela dan , jag hade en fight med min nya mobil som jag ännu inte blivit vän med men det kommer nog   Har försökt blogga otaliga gånger men ej lyckats alls    Var ute med bille i blåsten även en sväng.


Söndagen var en riktigt myspys dag i soffan innan det var dags att plocka ihop och dra sig hemöver. Hade gärna stannat nån vecka i alla fall , men semestern är ju i antågande som vi alla vet. Kunde tiden gå lite fortare på veckorna bara så det svischar förbi.


Nu är det soffmys för hela slanten


Tjillevippen!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök och finn

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Skriv en hälsning... : )


Ovido - Quiz & Flashcards