billes-mamma

Alla inlägg under juni 2010

Av Ulle - 30 juni 2010 21:46

Dagen varit mörk och dov.... regnet hängt i luften hela dan , men inte förrän på em kom det å då med besked. Men absolut inte så otroligt som inne i stan , för där var det stopp i alla brunnar i gatorna så det var rejäla översvämmningar vill jag lova.

Haft en hemmadag med bille tills farmorn kom och hämtade henne för en shoppingtur till birsta , lite inhandling av tröjor till henne stod på listan , tack snälla du.

Då for jag upp på jobbet för date med  mina nattkolleger och kollning av kommande schema period. Å efter 2 timmars donande såg vi nog alla lika förvirrade ut.... Men men det blir bra till slut... kanske???


Middagen avnjöts ute på altan under blixt och dunder men dock inget regn.

Nu efter maten lurade jag med mig älskade mor på casinot.... men tyvärr hemgång utan klirr i kassan.

Imorgon tar jag med mig min goa arbetskamrat till stugmys innan fredag kommer och det blir PARTY med tillkommande godingar från jobbet.


Ha en fortsatt trevlig natt på er


Tjingeling!!!

Av Ulle - 29 juni 2010 21:43

Vilken underbar det varit idag ,   har gassat på hela dagen. Har hunnit med en massa nyttigt och en del latheter oxå som att sitta och sola brevid poolen när trollet badade. Fick märken i alla fall , men nån som blivit brun idag är bille. Herregud vilka märken hon har efter all tid i vattnet.


När jag skulle gå till jobbet ville inte bille följa med så den underbaraste , snällaste , bästaste farmorn ställde självklart upp som barnvakt   

Jag vet ju att om den bästa , underbaraste och snällaste mormorn och morfarn varit hemma hade hon ju fått vara där , men dom var iväg på turné idag till goda vänner.


Så jag kunde lugnt gå till jobbet för att vara med om ett kaos utan dess like där ikväll   det är tur att man har underbara arbetskamrater en sån gång.....

men kvällen vart gjord och har även hunnit med en sväng på ICA för lite storhandling i godan ro alldeles själv.


Nu sitter jag på altan med ett glas rött och svär över att det kommit så himla mycket mygg med värmen    men det hör ju sommaren till så det är bara gilla läget.

Får se om det drar in nåt oväder inatt nu då som dom sagt......


ha det bäst alla


Tjillevippen!!! 

Av Ulle - 29 juni 2010 07:38

Ja men godmorgon på er alla     Idag chockade man både kroppen och tuppen med att vakna innan 07 alldeles själv.

Kan bero på hosta och snuvighet kanske eller så var det bara färdigsovet helt enkelt.


Har nu hunnit med en massa nytta så här på morgonkulan , rivit ur sängen för tvätt och vädring , startat en maskin tvätt och hängt ut en , fikat frukost , läst tidningen , nu ska jag gå ut och spola ren billes pool och fylla upp den igen.


Igår var Bille på cirkus med sin farmor , och det var en glad tjej jag hämtade hem därifrån vill jag lova , hon pratade och pratade och skrattade om vartannat om clownerna som hade varit sååååå kuliga.   Berättade om alla djur , hästar , hundar , lamor m.m sen hade hon även ridit kamel. Det hade varit kul det oxå.


Idag är det veckans enda jobbpass som ska göras: 15-20 så jag överlever nog ska ni se.

Om Bille ska följa med en stund får jag väl se då.

Nä nu ska jag ut i   och rengöra poolen.


Tjing Tjing!!!

Av Ulle - 28 juni 2010 09:31

Ännu en underbart   solig dag.

Kanske det blir ett dopp i poolen för bille idag.

Tvättmaskinen snurrar vidare idag med en massa stugtvätt.

Bille är redan ute på cykeln sedan ett bra tag.

Hon har ledigt den här vecka nu. Sen är det dagis i 1 vecka till innan det blir sommarlov för hennes del. Och 2 veckor för mig innan det är semester.


Ikväll ska bille på cirkus med farmor , det blir nog skoj det.

Jag ska ha en date med mina nattkolleger någon gång under dagen för att bestämma hur vi ska lägga nätterna nu till hösten.

Det blir nog ett pusslande det skulle jag tro.


Nu påtår ute på altanen och njuta av en sommardag som är alldeles för sen.


Tjingeling!!!

Av Ulle - 27 juni 2010 16:35

Nu är man hemma igen då. Men bara i 4 dagar sen har jag äran att ordna party för mina underbara arbetskamrater uppe i stugan.

Så på torsdag åker jag och min gogumma upp och fixar med lite lekar och sånt.

Och jag hoppas verkligen prognosen för vädret håller i sig för vad dom lovar just nu +31 grader uppe i paradiset. Det vore ju uppnderbart om det blev så.


Nu har jag startat 1 av alla maskiner tvätt som ska köras och följa med tillbaka upp till stugan. En massa sängkläder och mattor.

Hann med att plantera jordgubbsplantorna idag innan vi for hem oxå , vart superbra med en sån där låda som Tony fixat.

Nu vill man bara ha semester och vara där hela tiden. Men 3 veckor kvar innan dess.


Ha det bäst alla


Tjillevippen!!!

Av Ulle - 26 juni 2010 22:35

Ja så var midsommar firad nu då. Haft det supertrevligt med goda vännrer ,gott att dricka och god mat så klart.

Haft roliga lucköppningar åt vissa som att vi skulle fixa lite korv  med bröd så var en korv borta och marie säger: Kolla nån var nog hungrig inatt ser det ut som.... men det roliga var när Tony säger: Ja det var ju du som grillade den inatt    Och Marie såg lite rolig ut   


Nu är det bara en gäst kvar och det är Tonys bror. Lite trött idag efter gårdsagens sena natt eller tidiga morgon för jag la mig vid 04.30 syrran vid 03 och grabbarna var värst dom höll ut till 06.

Men det var gummiringsåkning , badning i iskallt vatten , men jag gjorde en "Ulle" som vanligt med kläderna på klockan 02.30-tiden och lyckades även stuka en tå rejält i en sten.

Ikväll är vi ganska lugna och sega soffmys framför brasan och tv och ute är det snorkallt. 


Ha det bäst alla.

Av Ulle - 23 juni 2010 21:22

Nu är man på jobbet och nedräkning har börjat.... "bara" 10 timmar tills man går ut genom dörren för att få vara ledig i 5 dagar. Jihooo vad skönt det ska bli.


Hem för lite sovning sen blir det till att börja packa ihop allt som ska med till paradiset för midsommarfirande.

Men imorgon blir det en del jobb som ska göras innan gästerna anländer , typ städa stugan , klippa gräset , städa friggen , plantera perenner och sen har jag norpat jordgubbsplant som oxå ska planteras , städa altanen och fixa fram eldningsvirke till tunnan på Fredagnatt ,  så min och älsklingens   myskväll på tu man hand blir nog fullspäckad med göra    Men natten är lång så vi hinner nog umgås    framför brasan oxå med varsitt glas vin   


Sen är vi redo för gäster , sill och kanske klä en midsommarstång   Och en stooor   önskar jag att vi får.


Glad Midsommar önskar jag er alla...


Tjillevippen!!!


Av Ulle - 23 juni 2010 12:33

ja idag målas det både på brädor på backen och på vindskivor , det varvas med att tömma frysen forsla varorna till moders frys , men det gick fort idag att frosta. Så nu är den urtorkad och klar , nu väntas det bara på att den ska bli kall så jag kan hämta varorna igen.


Sen har jag fyllt diskmaskinen med burkar som bille dragit ut i sandlådan som jag gärna har kvar som matlådor istället för sandlådor   


Nu ska jag göra lite lunch åt bille , magen och humöret börjar visa sin tråkiga sida nu.

Sen ikväll blir det storhandling inför midsommarfirande med underbara vänner och älskade  syster.


Igår kväll hade vi det riktigt mysigt på altanen , drack nåt glas vin och mor och far kom och umgicks en stund även dom. Crille var ute med polarna som vanligt. 

har precis varit och väckt upp honom ur JB:s underbara värld.


Nä spisen kallar.....


Tjingeling!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök och finn

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Skriv en hälsning... : )


Ovido - Quiz & Flashcards