billes-mamma

Alla inlägg den 3 juni 2010

Av Ulle - 3 juni 2010 22:19

Idag har varit en dag då jag är väldigt nöjd med mig själv   

Började ju lite komiskt när jag fick för mig att olja in altangolvet..... det kom en liten skur sen tänkte jag att nu är det över så nu kör jag. Bille fick en egen pensel hon ville oxå olja. Han väl 1/3 så ser jag ett STORT svart fult moln så jag gav mig där. När det kommer STORA droppar flyger jag ut och som en tok för att hämta en pressening , slänger upp den där jag oljat sen dit med brädor så den skulle ligga still   men det blåste en del så den stod upp som en koja i mitten. Regnskuren varade kanske 3-4 min så jag drar fort bort eländet och upptäcker hur skitig den presseningen var   men men nu var det gjort , inte gråta över spilld mjölk som man säger....

Struntade i att fortsätta för det såg inget vidare ut på himlen  , vart en massa hoppande på studsmattan med bille istället   till hennes lycka. Men gissa om jag har träningsvärk i låren nu då   visst är det sånt som kallas vältränad eller   


Sen kom älsklingen hem , trött , förkyld och ont i halsen. Jag fick lite dåligt samvete mot min älskade svärmor för hon ville ha bärhjälp med jordpåsar från ICA men jag hade precis snört på mig skorna för MIN prommis så jag avsa mig uppdraget , men hoppas jag kan bistå med armarna imorgon istället.   


Sen hem efter prommisen , hjälpte Tony lasta av släpvagnen sen oljade jag in resterande av altanen , men f.. min rygg håller på att gå av just nu. Ingen vidare oljeställning använde jag då , stående på fötter med böjd rygg till golvet , SMART???? nä inte vidare känner jag nu.


Men jag är nöjd med min dag , alla i familjen får även krypa ner i renbäddade , vädrade sängar. Ljuvligt!!!


Godnatt med er


Tjing Tjing!!!!

Av Ulle - 3 juni 2010 09:24

Ja igår vart det ingen renbäddning av sängar så nu har jag rivit ur dom , perfekt torkväder ute.   skiner och det blåser en del och + 18 grader.

Fått mitt morgonkaffe och bille lite frukost framför Dora och svampbob.

Hon har fortfarande en fruktansvärd hosta lillgumman , var tvungen att ge henne mer hostmedicin inatt , lät som hon skulle hosta lungorna ur sig. Och hon somnade då om utan hosta efter en stund.


Väntar nu bara på att altangolvet ska torka riktigt så jag kan olja in det.

Min skurning av altan vart inte helt godkänd av maken hade missat några ställen   så igår kväll åkte slangen å allt fram igen , så än har den inte torkat.

Möbeln oljade Tony in igår när jag tog min prommis , men den ska nog oljas in ännu en gång för det sög som sjutton i den. 


Nä nu ska första tvättomgången hängas   


Tjillevippen!!!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök och finn

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Skriv en hälsning... : )


Ovido - Quiz & Flashcards