billes-mamma

Alla inlägg under oktober 2010

Av Ulle - 22 oktober 2010 09:13

Ja det är fredag idag , det märker man på fb av alla inlägg med: ÄNTLIGEN fredag. Ja ja det kan ju folket få tycka , själv skulle jag tycka det vore bra om det var Måndag imorgon. Varför förstår ni redan säkert    ja jag har en arbetshelg framför mig   Åh det värsta med det är att jag även har det nästa helg oxå. Inte bra alls.


Idag vaknade man av ett vitt täcke ute av frost , termometern visade -10 Brrr nu är vintern här. Oxå till vissas förtjusning typ skoterfolket alias sonen och maken , men ropa inte hej än säger då jag. Fattas en väsentlig sak.....? Jo SNÖ    och det ska ju bli spännande hur mycket vi får iår....? Lite hoppas jag.


Men nu har jag i alla fall lämnat Billen på dagis , rivit ur sängar för tvätt , nu ska det plockas , snabeldrakas , torkas golv innan jag hade tänkt mig att frakta kroppen till simhallen för ett pass i poolen.

Sen en sväng på kära Ica , och så ska jag ut till birsta och hämta älsklingen på jobbet på em. Full fart typ då.


Tjingeling!!!

Av Ulle - 21 oktober 2010 21:05

Idag har det varit en mysig dag faktiskt.... Började med att softa på soffan framför bolibompa med lilltrollet. Förutom det trista momentet med att väcka sonen som idag inte alls vart någon trevlig stund alls idag   


Sen på med kläderna och ut i kylan för en cykel/prommis runda. Lite fika hos mor och far innan det var dags att gå hem och äta lite lunch. Lite memoryspel med förlust för min del , men desto gladare dotter   

Ringde till körskolan och anmälde honom för teorin till AM-kortet som han längtar så efter. Så nu är han helnöjd.


Ut igen om tron om att jag skulle byta däck på bilen..... plockade fram alla däck , domkraft  MEN det var nån som dragit åt vissa muttrar så hårt att jag gav upp och vart lite sur. Så det plockades in igen.... Men när jag pratade med Tony satt han igång nån knapp så jag plockade fram allting IGEN å svisch så var alla bytta. Älskade sonen var snäll och och kollade luften i dom så nu är det körklart.


Maken kom hem och det bjöds på våfflor med grädde och sylt till middag , tror dom tyckte om det faktiskt.

Sen for jag och sonen en tur ut på Birsta City och shoppade lite kläder åt honom

1 par jeans , 1 par addidas skor , på rea så klart   och en hoper med kalsonger. En vinterjacka får han vänta med till löningen ramlar in.

Han fick även äran att följa med in på Ikea och köpa ljus vilket han inte tyckte var alltför kul om jag säger så.


Men en nöjd son satt brevid mig i bilen hem och kvittrade om diverse epa-traktorer , körkort och allt om motorer och dyl   


Nu soffmys med familjen framför robinson.


Ha det bäst


Tjillevippen!!!

Av Ulle - 20 oktober 2010 22:14

Lilla trollet 06.15 innan avfärd till dagis        

Av Ulle - 20 oktober 2010 12:43

Idag är jag i alla fall uppe i bättre tid..... klockan 12 känns mycket bättre.

Har hunnit plocka lite , startat en tvättmaskin , plockat undan i köket men än är det inte slut på sysslorna.


Har inatt suttit och kollat in om man skulle läsa ett år till någon helt annan inriktning , MEN jag insåg snabbt att det är jag ör snål för   Skulle väl aldrig dra på mig lån för att gå i skolan    Så man får nog snällt fortsätta söka andra jobb och hoppas på napp nån gång och så länge knega kvar.


Hade idag tänkt att ta mig iväg att simma , fyllde i pappret för friskvårdskortet genom jobbet och ser sedan att chefen inte kom dit idag för en underskrift   Och i och för sig är det kanske bättre att ta det en dag när allt är gjort hemma innan jag drar iväg. Så på Fredag kanske det blir av.


Tony ska iväg även ikväll och snickra så jag måste ta och klura ut vad jag ska bjuda på för middag till familjen.

Hmm finns det nåt gott i frysen tro....?

Jo förresten idag var lilla trollet med i tidningen.... från trolldagen på      dagis   så söt var hon.

Lägger in en bild på henne sen från gårddagen.


Tjillevippen!!!

Av Ulle - 19 oktober 2010 22:35

Så är man på plats för ännu en natt på "camping" Den förra var nästan hyfsad måste jag väl säga.

Kom hem och gjorde det vanliga icke roande..... att väcka en son som sugit på citroner hela natten kan man tro , efter mycket tjat skjussade jag honom till skolan : I TID och allt   

Sen hem för en bestämd date med JB och han paraply , sömnpulver behövs inte efter en natts jobb.

Sov    sen åt skogen för länge idag.... vaknade med ett ryck klockan 15.00    hela dagen förstörd som vanligt. Pallrar mig ur sängen , drar på några kläder tittar snabbt i spegeln på förbifarten    Hmm hela kudden kvar i ansiktet eller? Men har inte tid med såna tankar just nu utan åker och hämtar sonen på skolan , och sen bille på dagis.

Kommer hem igen och får då äntligen ställa mig i duschen och vakna till   

Älsklingen lagade maten idag.... tack för det


Han for och hjälpte en kompis som håller på att renovera för inflyttning efter maten , bille tog paraplyet och gick till en dagis kompis för lite lek.

Crille lyssnade på musik som vanligt och jag slappade i soffan faaast jag skulle behövt gjort en del , men det finns ju kvar imorgon är jag rädd.


Nu ska jag börja nedräkning till kuddanfall..... Bara 8 timmar kvar då rå


Sussa gott alla


Tjillevippen!!!

Av Ulle - 18 oktober 2010 11:06

Ja så var det Måndag igen då.... Idag har jag fruktansvärt ont i ischiasen , har svårt att sitta längre stunder känner jag. Men hur ska det då gå med att sitta vid datorn idag   Eller hur ska arbetsnatten bli...? antagligen trött i benen imorgonbitti om jag mest måste röra på mig. Eller så får jag fantastiskt mycket gjort både hemma och på jobbet kanske.

Går in på en "gris"vecka nu.... 5/7 nätter ska jobbas.


Har avklarat lite handling på Ica redan , Mannen jobbar så klart , Billen är på dagis , sonen ligger nere i sängen och suger på halstabletter och dricker te. Han har ont i halsen nu   men jag hoppas det är lika fort övergående som mitt var , 2 dar sen var det klart.


Idag och denna vecka körs en sopp/shake vecka igen.... -2 kg siktar jag in mig på och nu ska jag verkligen vara stenhård med mig själv.... inte en liten ostskiva ens ska slinka ner   får se hur mycket pondus jag har på mig själv nu då?

Nu håller vi tummar och tår   


Har fundering på att ge mig in på dotterns rum och städa efter bomben som sprängts därinne....  kan inte förstå att det ska bli så stökigt jämt.

Ja jag måste nog föra ett ryck därinne inser jag , men en kopp kaffe först.


Ha en bra Måndag


Tjillevippen!!!

Av Ulle - 17 oktober 2010 15:09

Ja det var några dar sen jag bloggade.... har inte haft så mycket att skriva , sen finns det andra saker som sugit energi av mig. Men det känns som saker och ting är på väg åt rätt håll igen nu.   


Jag har haft en ledig vecka denna vecka , men vips vad fort den gått. Har inte gjort allt för mycket nytta ska jag erkänna   


Gipset på dottern är i alla fall väck , lite stel i armbågen är hon allt men vi försöker få henne att träna på att sträcka ut armen , men det gör ont när hon sträcker för mycket. Ska på återbesök med en sjukgymnast den 1:a November då han ska mäta vikeln på armen igen och se om hon blivit bättre.


På Lördagen var det dags för simskolan för lilltrollet , tyvärr sista gången för denna termin pga renovering av bassängen.

Efter det for hon till farmor och gick på kondis och fikade    och myste.


Jag och mannen tog bilen och släpvagn och for ut till gettot birsta för inhandling av taklister , foder till fönster och golvlister som inte blivit uppsatt i tid utan varit utan i 2 år nu.

Fick ett besök av Tonys dotter även igår , som har klarat uppkörningen och fått sig ett efterlängtat körkort    Men det fanns inte så mycket ro att stanna så länge när man kan ut och köra bil   


Taklisterna satts upp på Lördag eftermiddag och idag vart det det andra som skulle på plats. Han jobbar på bra Tony just nu. Åh så fint det blir oxå.


Gjorde en sååå god fiskgratäng till middag igår , men sonen passade på att käka pizza då för fisk hör inte till nån hit för honom. Men lilltrollet åt med god aptit , HON gillar fisk hon.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för middag....? tål att tänkas på en stund till.....


Bille är ute med en kompis just nu , Crille sitter framför datorn och poppar musik. Tony snickrar och jag bara ÄR just nu. Ganska skönt ibland det   


Ha det bäst


Tjingeling!!!

Av Ulle - 13 oktober 2010 08:55

Idag har det varit en  bra morgon..... sonen gick ganska bra att väcka inga utbrott eller skrik     , idag var det en trött bille istället   men nu är hon i alla fall uppe och kollar på bolibompa.


Crille är på skolan och vi ska snart klä på oss och bege oss mot staden och till sjukhuset för att äntligen få ta bort bille gips.

Det ska bli skönt att kunna ta på vilka tröjor som helst och vindtät jacka när hon är ute och leker istället för fleecejacka som hon har fått ha nu.


När vi är klar ska vi hämta tv:n som gick sönder , nu är den lagad och allt gick på garantin , Crille ska ha den på sitt rum eftersom vi köpte ju en ny vi.

Vi visste inte att det fanns en sån garanti som gällde i 2 år och inte 1 år. Perfekt!


Kanske blir det lunch på Mc donalds kanske vi får väl se om vi slinker in där på vägen hem kanske.

Nä nu påklädning av litet troll och  sen dra iväg.


Tjillevippen!!!  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök och finn

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Skriv en hälsning... : )


Ovido - Quiz & Flashcards