billes-mamma

Alla inlägg under december 2009

Av Ulle - 11 december 2009 13:55

Ja idag fick man kliva upp vid 06 det skulle ju donas med lucialinne och krona på morgonen för lussning på dagis. Dom var så duktiga och fina alla barnen.

Sen stannade Bille kvar på dagis när jag promenerade hemåt. Väl hemma var det bara väcka sonen som försovit sig "som vanligt" känns det som den här veckan   och han har ju så fint morgonhumör annars när han vaknar i tid NOT! Så det var lite pyrt om man säger så.

Men han kom iväg med morfar som chaufför som vanligt.


Själv har jag Fredagsstädat    strukit och lagt på duk på den nya bordet , det vart så fint så. Lyssnat på julmusik och se om det kommer nån julkänsla men det fattas nåt??? Typ 1 meter snö och minusgrader.

Hade tänkt måla taket i det blivande gästrummet men lusten rann av mig..  

Kan bero på att jag har jobbarhelg framför mig och ni har väl förstått vad jag tycker om det: DET SUGER!!!


Nu kom älsklingen hem han är inge pigg alls han.... har feber och äter alvedon så jag hoppas han behåller det för sig själv , jag vill inte ha nåt.

Nä lite kaffe kanske skulle smaka...


Tjingeling!!!

Av Ulle - 10 december 2009 10:08

Ja ännu en grå och trist dag..... får vi verkligen en vit jul iår? har lite svårt att tro det faktiskt    Skulle bli mycket finare ute med lite vitt på backen...


Idag tog vi sovmorgon jag och bille det var såå skönt så. Nu har vi precis fått oss lite frukost i magen.

Ska ta och ringa på sjukhuset och höra , om man ens kommer fram idag då. Har inte tagit nån temp idag så jag vet inte riktigt om jag har feber eller inte. Småfryser lite men det gör jag ju lite nu och då annars oxå. Men magen tycker jag är mycket bättre idag känns inte alls nu. Skönt!


Ska hämta crille på skolan idag sen ska jag hämta släpvagnen och åka ut till birsta och hämta älsklingen och fara på Ikea och inhandla ett stooort matbord som vi hittat. Spännande, spännande hur det kommer att se ut i vardagsrummet sen   


Ha en bra dag på er.


Tjingeling!!!

Av Ulle - 9 december 2009 15:21

Snoosade klockan 1 timme innan jag orkade ha mig ur sängen. Duschade hur länge som helst..... frös som f.. är det fortfarande feber tro? Har inte kollat idag. Vill inte veta känner jag.


Har varit på Ica en sväng , inhandlat lite till dagens middag som blir pannkaka till mina barns stoora förtjusning. Själv ska jag och Tony äta svampomelett med en annan massa gott i. Köpte även ingredienser till cedropepparkakor som har tagit slut , så jag får ta och baka nån dag igen. Crille kan nog hjälpa mig   

Tony har varit en sväng på Ikea och kollat in ett nytt matbord vi ska inhandla.... helst innan jul men han sa att det fanns såå mycket att välja på så jag får väl offra mig någon dag och ta mig ut till detta ghetto som Birsta är.   

Annars blir det ju inget nytt bord.


Har försökt ringa sjukhuset men det går inte att komma fram där : ( förut fick man ju ange telefon numret så ringde dom upp , men inte ens det fick man göra så det vete sjutton var det var nu    

Får väl snällt vänta till imorgon då och försöka komma fram då.


Måste ta och plocka fram Lucialinne och kolla kronan så den funkar tills på Fredag då det ska lussas på dagis.

Måste nog hämta ett stort linne hemma hos mamma och pappa och nästla upp det på längden eftersom dom är ute så det måste ju rymmas lite kläder under den.


Nä ska röra ihop smeten nu

Tjingeling!!!

Av Ulle - 8 december 2009 21:26

Ja ännu en seg dag har runnit förbi , nu har man bara 10 timmar kvar framför sig innan man får krypa ner i den sköna sängen och sova.

Febern håller i sig och alvedonen är värdelös mot magvärken..... vilket är heltrist.


Har inte gjort några stora ovationer hemma idag heller , hjälpte Tony att riva lite tapeter i det blivande gästrummet. Men ledsnade ganske fort.

Hoppas verkligen på en piggare dag imorgon. Jag vill ta en promenad innan jag går till sängs imorgonbitti så jag siktar på det.


Nu ska jag göra lite sysslor som typ potatisskalning , tvättstugegöra , första varvet m.m , sen kolla in vad tv har att erbjuda inatt


Sov gott alla ni som får    


Tjingeling!!!

Av Ulle - 8 december 2009 15:14

Ja å så sov man över telefontiden på sjukhuset då     Magen ondare nu när jag vaknat. Tryckt i mig alvedon och hoppas det släpper.

Har precis hämtat Bille på dagis , klurat ut dagens middag : Stekt potatis , bacon och stekta ägg. Låter faktiskt väldigt lockande   

Bara vänta på att klockan ska rulla på så älsklingen kommer hem    så ska det kockas mat.


Crille kommit hem från skolan men dragit iväg till en kompis.

Bille gick direkt in på sitt rum för legobygge nu när hon kom hem så jag har rast vila framför tv och en kopp kaffe.

Nu är det en natt sen är det ledigt till på Fredag då man jobbar hela helgen vilket är mindre kul.


Ha det bäst


Tjingeling!!!

Av Ulle - 7 december 2009 22:41

Ja då var man på jobbet då , och nu har jag även klurat ut varför jag varit sååå trött och låg idag.   

Sov nu på eftermiddagen för att piggna till men jag hade kunnat promenera direkt till sängen för att sova 17 timmar till. Jag är så slut i kroppen , men nu när jag kom på jobbet så tog jag örontempen som visade 37.8 och jag brukar ligga på 36 någonting.

Kanske kan jag börja förstå mina magsmärtor.... kan det ha blivit en infektion efter sista provtagningen / skrapningen???    Nä inte nåt sånt oxå

Måste kanske ringa sjukhuset och prata med dom imorgon då.


Ja nu har jag i alla fall tryckt i mig 2 alvedon och hoppas piggna till lite annars kommer det bli en väldigt lång natt för mig.   

Ja eftersom jag varit hängig idag har jag inte gjort ett dugg nyttigt hemma   

Men ibland blir det så då rå.

Det jag har mest ångest över är att det inte vart en liten prommis ens.

Men får hoppas det blir av nån imorgon.


Nä lite nytta ska göras nu då

Ha en skön natt alla...


Tjingeling!!!

Av Ulle - 7 december 2009 08:37

Ja godmorgon på er alla.

Nu var det Måndag igen då , det bara snurrar på.

Magen visar sig från sin onda sida även idag , så det är väl risk att promenaden uteblir även idag tyvärr om det inte blir bättre men jag får väl hoppas att det släpper så jag kan ta en liten i alla fall.


Bille har precis slagit upp sina ögon , hon var trött idag.

Crille har åkt till skolan nu han oxå.

Så nu är det frukostdax för mig och Bille....   


Och vi tar dagen som den kommer idag.


Tjingeling!!!

Av Ulle - 6 december 2009 23:25

Ja nu har hela famijen somnat... bara jag är vaken som vanligt.

Eftermiddagen har varit lugn och familjär.

Jag och älsklingen har ätit räkor som vi tänkte göra i helgen men inte blev av , och fick lite vin till det. Gott som tusan var det.


Nu är det natten framför mig så jag håller nog ut ett tag till för imorgon är det nattjobb som väntar. :( Åh f.. vad det tar emot.


see you tomorrow   

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök och finn

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Skriv en hälsning... : )


Ovido - Quiz & Flashcards