billes-mamma

Alla inlägg den 19 september 2010

Av Ulle - 19 september 2010 11:36

Som vanligt flyger helgen fram i rasande fart. Söndag är en seg dag tycker jag.

Och jag hade sovmorgon idag  Så det var ju skönt. 


Igår var det första simskolelektionen för bille , redan klockan 09 tyckte hon vi skulle åka dit   men hon fick snällt vänta till klockan 10.15 innan vi drog iväg.

Tyckte som vanligt att det var toppen , igår fick dom lära sig: tumme upp , tumme ner , gräv en grop   Nu tar det sig för dom små liven , simmar som en fisk snart kanske.


Hemma gjorde Tony en massa nytta med Crille som hjälp , trappen till altanen är klar , den vart skitsnygg , plåtarna som legat på baksidan hur länge som helst lastades på släpvagnen och en massa annat skrot kördes till tippen.

Farmor var här och betsade sitt köksbord , jag klippte gräset som var hur långt som helst , tror det är en månad sen det klipptes sist.

Sen gjorde jag helstekt baconlindad fläskfilé till middag till min älskade familj.


På kvällen kom en vän förbi på lite kaffe innan hon skulle börja jobba , så då passade jag på att åka med henne till min syster som hade tjejmiddag , jag var oxå inbjuden men tackade nej eftersom jag äter sopporna nu. Men for dit en sväng i alla fall. Där var det mycket skratt och surr precis som det är på tjejkvällar   Hennes sambo var snäll och skjussade hem mig strax före tolv.


Nu har Tony och Crille dragit iväg för att köra 4-hjuling ute i kvarsätt , Bille leker med Minna som varit borta i en vecka , så nu var hon saknad.

Jag antar att farmorn dyker upp snart och ska lacka bordet sitt.

Jag vet inte vad jag ska hitta på riktigt , får se vad det blir.


Ha en skön Söndag   


Tjingeling!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök och finn

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Skriv en hälsning... : )


Ovido - Quiz & Flashcards