billes-mamma

Alla inlägg under juli 2009

Av Ulle - 4 juli 2009 21:25

Idag vart det middag som barnen gillar.... Tacos , men vi tycker oxå det är gott.

Sen sov jag i en halvtimme på kvällskvisten , det var skönt det :) Sen var jag chaufför åt mor och far in till staden. En snabb sväng in på casinot men inge + i kassan idag inte :(


Nu är jag på jobbet igen , känns inte allt för hemskt eftersom jag vet att det är sista natten. Imorgon åker jag upp till stugan och donar inför Måndagens bravader :)

Det är min sista jobbarhelg innan semestern sen har jag 7 lediga helger framför mig :) helt ok


Sysslorna här har jag klarat av även potatisen :) Så nu blir det kaffe och tv-koll om det är nåt att se vill säga ;)


Ha en skön natt allihopa.

Av Ulle - 4 juli 2009 15:41

Sov till kl 14 skönt. Men f.. vad det blåser ute :( Man håller ju på att blåsa bort....

Bille har badat i sin nya större pool idag ;) flera gånger... Tycker det känns lite för kallt för bad idag jag ;) men det tycker inte hon. Men jag förstår ju varför..... :) Pappan har ju fyllt poolen med varm vatten , så när jag tänkte hoppa in i duschen när jag vaknade så hade han tömt hela beredaren... typ 200 liter :( , billigt???

Så duschen fär vänta ett tag.


En sväng på ICA är jag rädd att det blir även idag , sen ska jag försöka plocka ihop lite grejer som jag ska ha med mig till lekarna till personalfesten i stugan på Måndag , själv åker jag upp redan på Söndag.

Ska städa lite och ställa för lekarna och dyl.

Sotaren kommer även på Måndag så då är det ju bra att nån är där ;)


Nu ska jag fundera på vad vi ska äta till middag idag... ?


Tjingeling!!!

Av Ulle - 3 juli 2009 23:29

Bille fiskar och Crille på bryggan....

Av Ulle - 3 juli 2009 23:28

Av Ulle - 3 juli 2009 23:26

Min vackra son...

Av Ulle - 3 juli 2009 16:31

Ja tänk vad dagarna går fort när det är trevligt :) Vi kom upp mitt på dan i Onsdags ;) Kanonväder och varmt. Var bara till att hoppa i vattnet på en gång. Varmt är det nu oxå +23 grader i vattnet. Sen var det solning och badning hela dan och kvällen :) Tony kom upp efter jobbet han oxå.


Sen på Torsdagen så väckte jag grabbarna som sover i friggen vid 09.45 ner till bryggan efter frukost , sen strandade vi där som några sälar hela dan :)

Fick ide´n att ta båten bort till sandstranden men när vi var 100 meter ifrån så såg vi att det var packat med folk :( så vi vände tillbaka igen.

Nu har  man fått sig rosa tuttar oxå :D för bikiniöverdel behöver man inte ha på landet ;)

När vi skulle parkera vid bryggan fick jag slänga mig i vattnet för vi hamnade lite snett med båten. Men det var ju första gången Crille körde båten hela tiden :) Så han lär sig .


Tony kom även upp denna eftermiddag och med sig byggmaterial som vanligt :) Började bygga ett staket ner mot vattnet där det är en rejäl slänt med sten å sånt. Så där vill man inte gärna att nån trillar ner :(

Blir så bra så , han är bäst min man <3


Nu har jag varit och handlat på ICA som vanligt , lite goda ostar till resterande familjemedlemmar. Själv ska jag ju jobba inatt :(


Tjingeling!!!

Av Ulle - 3 juli 2009 00:04

Ja då provar jag att blogga från en annan mobil :( orkar inte skiva allt jag skrivit utan väntar tills jag är hemma;) men i alla fall . Ha det

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök och finn

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Skriv en hälsning... : )


Ovido - Quiz & Flashcards