billes-mamma

Alla inlägg den 31 januari 2012

Av Ulle - 31 januari 2012 22:36

tycker jag.

Nu har jag redan haft 2 dagar ledigt och dom har bara svishat förbi tycker jag.

Men jag har gjort som jag tänkte: slö    , slapp hela tiden och det har varit såååå skönt. Lite nytta har jag ju gjort men inga energirace har jag bjudit på.

Promenader med lilla Nova är vad den största enegin har lagts på. Idag vart det en mysig prommis ute på golfbanan där kan hon ju vara lös och springa som hon vill , det är ju livet det.

Kastat och hämtat pinnar för glatta livet , jag gömde mig bakom ett träd en sväng och oj så olycklig hon såg ut lillgumman när hon inte visste vart jag var. Men hon fann mig.  


Nu har familjen krypit till kojs , så jag sitter ensam som vanligt dessa sena kvällar. Det är ju konstigt att jag bara ÄLSKAR sena kvällar alldeles för mig själv. Lite knäpp är man kanske.    Eftersom jag hatar att vara ensam , men i och för sig så är jag ju inte ensam nu..... för dom är ju här , fast inte riktigt här. Men i samma hus ändå. Och när jag kryper ner ligger det nån där .... Jo mannen i mitt liv    som jag älskar såååå högt och mina underbara , vackra    barn   som jag alltid kan stå och stirra på hur länge som helst när dom ligger där i sina sängar och sover.


Tankarna i mitt huvud har ett litet inferno nu ... på provsvaret som komma skall , har ju bara gått en vecka så man får snällt vänta en vecka till   det är den här biten som tär på en som människa: att veta eller inte veta ska det verkligen behöva ta upp till 3 veckor för ett litet prov   . Ja det är nog bara gilla läget.


Nä dumburken en stund till innan JB kommer med sömnpulvret.


Tjingeling!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök och finn

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Skriv en hälsning... : )


Ovido - Quiz & Flashcards