billes-mamma

Alla inlägg den 16 januari 2012

Av Ulle - 16 januari 2012 12:25

Nytt år har vi nu och vad ska det då bjuda på tro .....

Började inte alltför bra om man ser det så , en övernattning på sjuka huset sysslade jag med den 2-3 Januari som vanligt var det magen som spökade och levde rövare. Men så var det vissa mindre bra blodvärden typ lågt kalium vilket resulerade i förmaksflimmer på EKG:t    Men dagen efter var det godkänt igen så då fick jag fara hem.

 

Veckorna susar fram och snart har även Januari rusat förbi , men det gör inget för jag längtar efter våren jag.

Förra helgen tog vi pick å pack , lastad släpvagn med 2 skotrar och for till stugan. Det var hur mysigt som helst och jisses vad snö det är där mot för här hemma å ändå skiljer det bara 7 mil. Så mycket snö att det vart en del fastkörningar med skotrarna men är det 80cm och mest puder brukar det bli så , men grabbarna var nöjda ändå huvudsaken var ju skoteråkningen.

Jag och Bille var hemma i stugan och myste , eldade , fixade mat , åkte sopsäck m.m så oss gick det ingen nöd på alls.

 

Helgen som gick vart det en tur till veterinären med Nova IGEN men denna gång var det inte tassen utan ett fult eksem under ena örat. Det vart sövning , rakning och salva så nu skriker plånboken snart igen efter LÖN!!! Men huvudsaken hon blir bra   Å så fick hon även äran att bära tratt/krage i några dagar nu då. Hon skämdes så mycket första dagen men nu är hon såduktig  så.

 

Hann även med att åka på Himlabadet med Bille i söndags , det tyckte hon var jättekul. Många rundor i trappan till rutchkanorna vart det. Känns i benen idag det   Hade sån tur att vi vart bjuden på middag hos svärmor efter det och så klart en powernap på soffan.

 

Nu ska jag göra mig klar och gå på jobbet för ett kvällsskift , det är ganska skönt för jag är ledig imorgon igen.

 

ha det bäst

 

Tjingeling!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök och finn

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Skriv en hälsning... : )


Ovido - Quiz & Flashcards